Westi sündroomiga Nelly-Steffany toetuseks koguti 55 202 eurot

, suvereporter
Copy
Ilona Partus kinnitas, et telesaates kogutud 55 202 euro abil on võimalik osta Westi sündroomiga Nelly-Steffanyle krampe leevendava ravimi eluaegne varu.
Ilona Partus kinnitas, et telesaates kogutud 55 202 euro abil on võimalik osta Westi sündroomiga Nelly-Steffanyle krampe leevendava ravimi eluaegne varu. Foto: Marianne Loorents

Rakveres elavale haruldast Westi sündroomi põdeva Nelly-Steffany perele, kes osales jõulueelsel nädalal telesaates “Inglite aeg”, et koguda raha krampe leevendava Epidiolexi ostuks, annetati summa, mille eest on võimalik soetada talle ravimit terveks eluks. Lisaks pakuti perele eluaegset kookide ja kringlite varu ning soodsat remondivõimalust.

Kui saates kogutud summa välja kuulutati, istus Nelly-Steffany ema, Rakvere haiglas 0,15-se koormusega töötav Ilona Partus teleri ees, telefon käes ja video salvestamas. Ta pidi summa väljakuulutamise hetke jäädvustama. Midagi sellist tegi ta esimest korda ja tema käed värisesid.

“Me vaatasime saadet koos vanematega, ja kui summa kuulutati välja, nutsin,” jagas Partus hea uudisega kaasnenud emotsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles