Esteetika- ja tantsukooli uus tantsuvideo filmiti Porkuni mõisas miinuskraadidega

, suvereporter
Copy
Esteetika- ja tantsukooli esindusrühm FÄM tantsis miinus­kraadidega ruumis nõnda vägevalt, et video järgi paistab seal päris soe olevat. Esimeses reas vasakul tantsuõpetaja Getter Tõškevitš.
Esteetika- ja tantsukooli esindusrühm FÄM tantsis miinus­kraadidega ruumis nõnda vägevalt, et video järgi paistab seal päris soe olevat. Esimeses reas vasakul tantsuõpetaja Getter Tõškevitš. Foto: Roomet Poom

:Esteetika- ja tantsukooli asutaja ning juhi Merje Poomi hinnangul on pandeemias enim kannatada saanud huvitegevus, kuna ebakindel periood on kestnud pikalt. Noori huvitegevusest osa võtma motiveeriv tantsukooli pühadetervitus filmiti sel aastal Porkuni mõisas.

Videos tantsis esteetika- ja tantsukooli uus esindusrühm FÄM, mille liikmed on valitud konkursiga. Tantsijaid juhendas tantsuõpetaja Getter Tõškevitš ja video võttis üles Merje Poomi poeg Roomet Poom. “See oli mõnus kodune projekt, kus ei pidanud leiutama midagi keerulist,” ütles Merje Poom ja lisas, et kuna ta elab Porkunis, polnud mõisas filmida üldse keeruline, sest Porkuni on väike küla, kus kõik teavad kõiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles