Häirekeskus: aasta lõppes ja algas Lääne-Virumaal pigem rahulikult

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Häirekeskus reageeris möödunud nädalal Lääne-Virumaal 337 sündmusele.
Häirekeskus reageeris möödunud nädalal Lääne-Virumaal 337 sündmusele. Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädalal (27.12–02.01) registreeris häirekeskus Lääne-Virumaal 337 sündmust, millele pidid reageerima kas päästjad, kiirabi või politsei.

Võrreldes varasema nädalaga oli reageerimist vajavate sündmuste arv aastavahetusest hoolimata väiksem. Kiirabil oli väljakutseid 217, politseil 86, päästel 8 ning 26 sündmust olid sellised, millele pidid reageerima eri ametkondade operatiivressursid.

Aastavahetusel (31. detsember ja 1. jaanuar) oli Lääne-Virumaal 104 sündmust, kus helistati abi saamiseks hädaabinumbril 112. Seda on vähem kui eelmisel aastavahetusel.

Nädala jooksul vajati kiirabi kõige enam vererõhuprobleemide, traumade või hingamishäirete tõttu. Politseile tehtud teadetest domineerisid teated joobes isikute, lähisuhtevägivalla ja kakluste kohta. Päästjatel tuli enim reageerida automaatsele tulekahjualarmile, abistada kiirabi või politseid ja kustutada hoonetulekahjusid.

Hädaabinumbril 112 helistati ida regioonist 3475 korral, mis on tavapärane kõnede arv nädalas. Seega saab öelda, et aasta lõppes ja algas pigem rahulikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles