Rakvere linnuse loomad harjusid mõisaeluga kärmelt

, suvereporter
Copy
Palmse mõisa kutsar Jane Vahtras Rakvere linnuse hobuse Tarzani ja ­eesel Mickensiga, taustal pähklivõsa, kust toodud pungad ja puukoor on aediku loomadele justkui magustoiduks.
Palmse mõisa kutsar Jane Vahtras Rakvere linnuse hobuse Tarzani ja ­eesel Mickensiga, taustal pähklivõsa, kust toodud pungad ja puukoor on aediku loomadele justkui magustoiduks. Foto: Marianne Loorents

Aastavahetuse eel viidi Rakvere linnuse loomad talveks rahulikku Palmse mõisa talli talvituma. Palmse mõisas on loomade jaoks rohkem ruumi ja privaatsem keskkond.

Rakvere linnus ja Palmse mõis kuuluvad sihtasutuse Virumaa Muuseumid alla. “Me kuulume samasse sihtasutusse ja toetame üksteist, et omasid hoida,” rääkis Palmse mõisa direktor Merili Vipper koostööst linnusega.

Loomad kohanesid mõisaeluga üllatavalt kiiresti, polnud oma talvekoju jõudes üldse stressis ning käitusid, nagu oleks varemgi mõisaelu elanud. Hobune Tarzan on Palmse mõisas ühel talvel ka juba talvitunud. Palmsesse viidi samuti Tarzani suurim sõber, India reklaamklipi peaosalisena kuulsust kogunud eesel ­Mickens, lammas Milla ning tema järeltulijad Nuki, Martin ja Kalmus, kitsemamma Tipi ja tema poeg Täpi, kolm hane ja seitse küülikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles