Noortekeskused sisustavad koolivaheaega mitmekülgsete tegevustega

, praktikant
Copy
Koolivaheajal on noortekeskustel lastele palju põnevat pakkuda. Pildil Haljala noortekeskus.
Koolivaheajal on noortekeskustel lastele palju põnevat pakkuda. Pildil Haljala noortekeskus. Foto: Meelis Meilbaum

Paljud noortekeskused Lääne-Virumaal kutsuvad lapsi ja noori koolivaheaega mõnusalt sõprade seltsis veetma, pakkudes neile põnevaid tegevusi ning vaheaja eriprogramme.

Rakvere avatud noortekeskuse projektijuhi Angela Tikofti sõnul on huvi koolivaheaja eriprogrammi vastu sedavõrd suur, et planeeritud tegevustele ja väljasõitudele on saadaval veel mõned üksikud vabad kohad. Kui sügisesel koolivaheajal oli märgata noortekeskuse külastatavuse langust, siis käimasoleval vaheajal huvi üle nuriseda ei saa, sest noortekas avatakse tavapärasest tund aega varem ja külastajaid on koolipäevadega võrreldes rohkem.

"Koolivaheajal tulevad noortekeskusesse lisaks meie igapäevastele külastajatele ka need lapsed, kes on vaheajaks Rakverre vanavanematele, sugulastele ja sõpradele külla tulnud," põhjendas Angela Tikoft. Koolivaheaja programm on püütud kokku panna selliselt, et jaguks nii tubasemaid tegevusi kui ka õues olemist.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles