Põdruse pere kaotas enne vanaaastaööd tules kogu elamise

Merly Raudla
Copy
Kass Suslik vaatas nukralt maja poole ja käis söestunud katlaruumis oma endist sooja lemmikpaika otsimas.
Kass Suslik vaatas nukralt maja poole ja käis söestunud katlaruumis oma endist sooja lemmikpaika otsimas. Foto: Marianne Loorents

30. detsembri hilisõhtul oli Tõnu Rakverest Tarva heategevusmängult just koju Põdrusele jõudnud ja tema kaasa Anželika tegi vanaaastaõhtuks viimaseid ettevalmistusi. Plaanid olid paigas – kõigepealt ball Estonia teatris ning pärast kodune õhtusöök koos sõpradega. Saatus tahtis teisiti. Katlamajast alguse saanud põleng hävitas terve elumaja kolme tunniga.

Just lühikese autosõidu kauguselt Rakverest oma pere ja lähemate sõprade abiga ehitatud koju jõudnud Tõnu läks kohe uurima, mis katlamajas on juhtunud. Katlaruumi ust avades nägi Põdrusel rehvivahetustöökoda pidav majaperemees, et kütteõlil töötav katel on leekides. Tõnu jõudis vaid elukaaslasele hõigata, et kutsugu päästjad ning viigu lemmikloomad majast välja, ja hakkas leekides katlale lund peale loopima. Edasi arenesid sündmused kiiresti. Leek paistis peagi ka sõiduteele ning möödasõitjad tulid appi tulega võitlema.

Katlaruumist alanud põlengus langes puidust juurdeehitis täielikult tuleroaks.
Katlaruumist alanud põlengus langes puidust juurdeehitis täielikult tuleroaks. Foto: Marianne Loorents
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles