Selgusid Kadrina piparkoogikonkursi võitjad

Merly Raudla
Copy
Piparkoogimeistrite Luisa ja Jaagup Eessaare käe all valminud võidutöö.
Piparkoogimeistrite Luisa ja Jaagup Eessaare käe all valminud võidutöö. Foto: Erakogu

Seekordsed kõige ilusamate piparkookide valimised võitsid oma küpsetisega piparkoogimeistrid Luisa ja Jaagup Eessaar Kadrinast. Nende piparkoogimaja püüdis 135 häält.

Hindajad olid konkursi korraldajatega ühel nõul – osalejad olid kõvasti vaeva näinud ja võistlustööd olid kenad. Konkursi lõppedes oli kolmeteistkümnele võistlustööle kokku antud lausa 873 häält.

Võidu võtsid Kadrina meistrid Luisa ja Jaagup Eessaar 135 häält püüdnud piparkoogimajaga, teiseks platseerusid 9-aastane Karoliine ja tema ema Reelika, kelle kahasse ehitud piparkoogimajale anti 114 häält.

Piparkoogimaja autor on 9-aastane Karoliine koos ema Reelikaga. Taies on valminud ja asub Kadrinas Uuel tänaval.
Piparkoogimaja autor on 9-aastane Karoliine koos ema Reelikaga. Taies on valminud ja asub Kadrinas Uuel tänaval. Foto: Erakogu

Kolmanda koha näpsas Rele valmistatud lumine piparkoogiküla 101 häälega.

Lumise piparkoogiküla autor on Rele, kes elab praegu oma perega Huljal.
Lumise piparkoogiküla autor on Rele, kes elab praegu oma perega Huljal. Foto: Erakogu

Piparkoogikonkursil osalejad võisid lasta fantaasial lennata. Ainus kriteerium oli see, et pildil oleks piparkoogitaignast tehtud objekt ja tekst #kadrinapiparkook2021.

Korraldajad Kadrina rahvamaja ja noortekeskus plaanivad piparkoogikonkursi traditsiooniks muuta. Nüüd on jäänud peaaegu aasta, et järgmiseks võistluseks harjutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles