Vaade: tooge spetsialistid valitsusse tagasi!

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aivar Ojaperv.
Aivar Ojaperv. Foto: Vladislav Musakko

Pärast seda, kui peaminister Kaja Kallas ütles eile valitsuse infotunnis, et kõik pensionärid ei ole abivajajad, et tema enda vanemad on pensionärid ja nemad ei ole abivajajad, tekkis kange tahtmine karjuda või lauaplaat puruks lüüa.

Teate mis, poliitikud, võtke nüüd oma viimane südametunnistus kokku ja tunnistage ausalt, et olete ebapädevad ja te pole keerulistes oludes võimelised riiki juhtima. Te olete jutupaunikutest poliitikud, mitte kindla valdkonna spetsialistid. Te olete nagu VEF-i tehase stereokombainid, mille kõik osad olid eraldi võetuna head, kuid mis kokkuvõttes ei töötanud.

Koroona- ja energiakriisi tagajärgede “lahendamine” tõestab ilmekalt, et viimasel ajal valitsema pääsenud neljal erakonnal on kollektiivne mõistus otsas. Astuge tagasi riigikogusse, jätkake sealt oma poliitiliste suuniste jagamist, aga andke tippjuhtimine ehk ministrikohad spetsialistide kätte. Las juhivad inimesed, kes on vastava valdkonna kohta aastaid koolis teadmisi omandanud või selles vallas praktiliselt töötanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles