Virumaa kolledžis saab tutvuda õppimisvõimalustega tehnikaülikoolis

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž.
Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž. Foto: Meelis Meilbaum

3. veebruaril saavad Ida-Virumaa noored tutvuda õppimisvõimalustega Tallinna tehnikaülikoolis Virumaa kolledžis toimuval TalTechi koolimessil.

Koolimessil tutvustatakse TalTechi õppekavasid ja sisseastumistingimusi. Lisaks saab osaleda valdkondlikes töötubades, mis annavad võimaluse kogeda õppekavade praktilist poolt.

"Tehnikaülikoolis saab õppida tuleviku erialasid, mis toetavad rohepöörde elluviimist, ja sellisel ülevaatlikul messil saavadki õpilased palju parema ettekujutuse erialade sisust ja kuidas saavad nemad kunagi tuleviku paremaks muuta," rääkis Virumaa kolledži teadus- ja tehnikakooli juht Küllike Kullerkupp.

"Virumaa kolledži erialadele lisaks on seekord maja tehnikaülikooli erialadega tutvumise võimalusi täis. Põnevaks teeb koolimessi see, et kohapeal saab teha kaasa praktilisi tegevusi, mis on erialaga seotud," selgitas Kullerkupp.

Töötubades saab näiteks käepärastest vahenditest valmistada patareid, piiluda ehitusinseneri tööpõllule, projekteerida vastavalt ilmaoludele ohutut laevateed, kujutada ette tuleviku ülikooli ja palju muud.

Koolimess algab Virumaa kolledžis (Järveküla tee 75, Kohtla-Järve) kell 12. Päev koosneb kolmest osast: koolimessist, kus saab tutvuda TalTechi sisseastumistingimuste ja õppimisvõimalustega, ning kahest töötubade voorust. Päev lõppeb kell 15.30.

Lisainfot leiab koolimessi kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles