Transpordiameti Rakvere büroo edaspidi enam iga päev elavat järjekorda ei teeninda

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Transpordiameti Rakvere büroo ei teeninda alates veebruari keskpaigast elavat järjekorda enam iga päev, vaid ainult kolmel päeval nädalas.
Transpordiameti Rakvere büroo ei teeninda alates veebruari keskpaigast elavat järjekorda enam iga päev, vaid ainult kolmel päeval nädalas. Foto: Vladislav Musakko

Alates 14. veebruarist on transpordiameti Rakvere teenindusbüroo (Vallikraavi 2) töökorralduses muudatusi: registreerimiseelse kontrolli ning teooriaeksamite küsimustega tegeletakse ainult eelbroneeringu alusel; kolmapäeval ja reedel pääseb aga kõigis küsimustes vastuvõtule vaid eelbroneeringu alusel.

Uus kord hakkab kehtima alates 14. veebruarist. Transpordiameti teatel tehti muudatused "paremaks ajajuhtimiseks nii kliendi kui teenindusbüroo vaates".

"Rakvere teenindusbüroo toimingutest moodustavad lõviosa ehk 80 protsenti sõiduki registreerimiseelne kontrolli toimingud," ütles transpordiameti liikuvuse korraldamise teenistuse direktor Joel Jesse. "Kuna registreerimiseelne kontroll on toiming, mida ei saa sooritada e-teeninduses, pakume seda toimingut teenindusbüroos kõigil viiel päeval eelbroneeringute alusel. Soovitame klientidel võimalusel kasutadagi registreerimiseelsete kontrollitoimingute jaoks just kolmapäeva ja reedet, sest siis on teenindajad keskendunud ainult nendele toimingutele ning teenindus selle tõttu kindlasti kiirem ja sujuvam. Vastavalt klientide vajadusele saame paindlikult lisada juurde registreerimiseelse kontrolli läbiviimiseks eelbroneeritavaid aegasid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles