Traagiline lugu Rakveres lõppes õnnelikult

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Omanik loodab, et sellele majale Rakveres Tartu tänaval saab kevadel katuse peale. Tulevikus peaks seal olema viis väiksemat korterit, et korvpalliklubi Rakvere Tarvas mängijate majutust ümber korraldada.
Omanik loodab, et sellele majale Rakveres Tartu tänaval saab kevadel katuse peale. Tulevikus peaks seal olema viis väiksemat korterit, et korvpalliklubi Rakvere Tarvas mängijate majutust ümber korraldada. Foto: Ain Liiva

Eelmisel aastal kirjutasime Rakveres Karja tänaval sisse kukkunud katusega ja põlenud majas elavast Viljast, kel aastakümnetega kogunenud mälestused ei lasknud oma elamiskõlbmatuks muutunud kodust lahkuda. Nüüdseks on naine koos mehega leidnud uue peavarju linna sotsiaalkorteris.

Maja omanik Arnu Lippasaar rääkis, et mullu sügisel jõuti naisega kokkuleppele korteri müügis. Lisaks kinnisvaramaaklerile lõi tehingu vahendajana kaasa Rakvere linnavalitsus.

Lippasaare sõnul hindas kinnisvaramaakler kokku kukkunud katuse ja viltuse korstnaga majas asuva korteri väärtuseks 2100 eurot. “Maksin natuke rohkem,” nentis Lippasaar, kelle sõnul sai naine selle rahaga osta sisustuse oma uude eluruumi linna sotsiaalkorteris. Lippasaar rääkis, et pidevalt oli naisega kontaktis tema sõber, kes aitas tal lõpuks ka kolida. “Neli päeva panid mööblit kokku,” tõi ta näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles