Võistlussarjas “TV 10 olümpiastarti” osalejad pabistavad koroona pärast

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Detsembrikuu alguses avapaugu saanud sarja "TV 10 olümpiastarti" 51. hooaeg jätkub jaanuari lõpus Lasnamäel.
Detsembrikuu alguses avapaugu saanud sarja "TV 10 olümpiastarti" 51. hooaeg jätkub jaanuari lõpus Lasnamäel. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Sarja “TV 10 olümpiastarti” teise etapi maakondlikud võistlused toimusid kolmapäeval Rakvere spordihalli kergejõustikuruumis. Selline kohalikul tasemel võistlus eelneb alati üleriigilisele finaaletapile, mis seekord on kavas 29. jaanuaril Lasnamäe kergejõustikuhallis.

Koroonapiirangud teevad muret ka kergejõustikunoortele. Rakvere reaalgümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Sirje Kiviaru sõnul on neil koolis mitu klassi koduõppel ja tema treeningurühmast mitu heatasemelist võistlejat isolatsioonireeglite kohaselt kodus ning ei pruugi järgmisel nädalal kooli esindada. Kodune režiim on ka mõnel üleriigilisel etapil osaleva kooli pedagoogil, siiski mitte reaalgümnaasiumi omal. Õnneks on poolteist nädalat aega, äkki ikka toimuvad positiivsed muutused ja kõik saavad parimas rivistuses osaleda.

Rakvere reaalgümnaasiumi võistkond läheb Lasnamäe etapile vastu suurte koolide hulgas viiendana, väikeste koolide konkurentsis on Simuna/Kiltsi ja Võsu kooli ühendvõistkond kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles