Kiilasjääl põrkasid kokku veoauto ja sõiduauto

Copy

Täna hommikul juhtus liiklusõnnetus Tallinna–Narva maanteel Haljala vallas Idavere külas. 

Politseile teatati liiklusõnnetusest kell 8.25. Esialgsetel andmetel põrkasid kokku veoauto ja sõiduauto Toyota Avensis. 

Tallinna poolt tulnud veoki juht Aleksei rääkis, et pärast Haljalat oli ta tundnud, et tee on libe ja sõiduk hakkab vibama. Võttis kiiruse vähemaks ja see oli sohvri sõnul 60 kilomeetrit tunnis. Samas nägi ta, et vastu tulev sõiduauto hakkab tee peal vibama. See oli vahetult kohas, kus neljarealine tee muutub kaherealiseks. "Vaatasin, et saame vist üksteisest mööda napilt, aga ei – sõiduauto rammis vasakpoolset esiotsa," rääkis Aleksei. 

Sõiduauto paiskus löögist kraavi, veoauto sõitis kraavi kabiiniosaga. Sõiduautot juhtinud mehe aitasid mööda sõitnud sohvrid enne kiirabi saabumist autost välja. "Tal oli jalaga midagi," sõnas Aleksei. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Aleksei õnnetuses viga ei saanud. Samal ajal kui politseinikud liiklust reguleerisid, ajas tema telefonitsi asju, et sõidukit kraavist välja saada. Lubati, et abi saabub umbes kahe tunni pärast.

Liiklus avariipaigas oli suletud ja ümber suunatud. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Teel oli kiilasjää, kohati kaetud tuisuvaaludega. Tallinna–Narva maanteel oli lagedates kohtades eriti tugev külgtuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles