Eelolev nädal toob vaheldumisi külma ja sula

BNS
Copy
Eeloleval nädalal tuleb nii külmakraade kui ka sula.
Eeloleval nädalal tuleb nii külmakraade kui ka sula. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi kolmapäeva öö toob paiguti kuni 15 kraadi külma, keerlevad õhutemperatuurid valdavat väheste pluss- ja miinuskraadide ümber.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka nõrka lund. Hommikul pilved hõrenevad. Puhub läänekaaretuul 5-12, öö hakul rannikul edelatuul puhanguti kuni 15 m/s. Hommikuks pöördub tuul loodesse ja nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teedel varitseb libeduseoht. Teisipäeva päeval on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur langeb -2 kuni +2 kraadini, õhtuks laialdaselt alla -5 kraadi. Libeduseoht püsib.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 1-7, hommikul tugevneb saartel edelatuul puhanguti 11 m/s. Külma on 6-12, kohati kuni 15, saartel ja läänerannikul tuleb -5 kuni +1 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Keskpäeva paiku jõuab saartele lumesadu, mis laieneb pärastlõunal aeglaselt mandrile, kohati tuiskab. Saartel läheb sadu järk-järgult üle lörtsiks ja vihmaks, on jäiteoht. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on 1-6, saartel ja läänerannikul 0 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles