Kadrina tervisekeskuses avati hea tunde tuba

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Karl Lindami kingitud maali aitasid hea tunde toa seinale tõsta kinkija ise, logopeed Marie Petrovits (ees) ja psühholoog Heivi Mäekivi.
Karl Lindami kingitud maali aitasid hea tunde toa seinale tõsta kinkija ise, logopeed Marie Petrovits (ees) ja psühholoog Heivi Mäekivi. Foto: Ain Liiva

Kadrinas avati esmaspäeval hea tunde tuba, kus töö on suunatud eelkõige Kadrina valla peredele, lastele ja noortele. Hea tunde toas hakatakse korraldama nõustamisi, teraapiaid ja koolitusi.

"Tegime seda kaua, aga hea meel on, et valmis sai," ütles Kadrina vallavanem Kairit Pihlak avamisel peetud kõnes. Pihlak nentis, et valla korraldatud tugiteenuste keskus pole Eestis uudne nähtus, ent seda on väga raske luua, kuna nõutud spetsialiste pole palju ning asutused ei taha tihti anda oma spetsialiste ühiskasutusse. Pihlak tõi näiteks, et kui õppeasutustes töötavaid spetsialiste kiputakse vajadusel rakendama ka muude ülesannete täitmiseks, teinekord näiteks asendusõpetajatena, saavad nad eraldi tugimeeskonnana teha hea tunde toas ainult oma tööd.

"Kõige olulisem on, et see tiimitöö tõotab tulla ka sisult väga hea," lisas vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles