Karolin Tohv: “Massaaž ei ole luksusteenus. Luksus on see, kui su koer on terve!”

, suvereporter
Copy
Karolin Tohvi 10-aastane alaska malamuudi preili Helly ei lasknud ennast puudutadagi, enne kui perenaine õppis koerte massööriks.
Karolin Tohvi 10-aastane alaska malamuudi preili Helly ei lasknud ennast puudutadagi, enne kui perenaine õppis koerte massööriks. Foto: Erakogu

Karolin Tohvi kõige olulisem inspiratsiooniallikas on tema 10-aastane alaska malamuudi preili Helly, kellel olid seljavalud ja õlaliigese põletik. “Usun, et loomi saab aidata ka ilma tablettideta,” ütles Karolin Tohv ja lisas, et teda kõnetas koerte masseerimine, kuna tema lapsepõlveunistus oli saada loomaarstiks, aga ta kartis verd ja loomi lahti lõigata. Seetõttu tuli tal loomaarstiamet välistada.

Avastades koerte massööri eriala, hakkas Karolin Tohv seda 2020. aastal põlistarkuste ja rahvaravi koolis Eesti tuntud veterinaararsti ja kutseõpetaja Irina Bukki juhendamisel õppima, et saaks Hellyt aidata. Samuti läbis ta hobumassööri koolituse ning Novafoni helilainete ja -sageduste teraapia koolituse. Praeguseks on ta loonud brändi Loomale Pai ning pakub koerte ja hobuste massaaži teenust üle Eesti.

Kuidas mõjutab massaaž koera?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles