Tapa kultuurikeskus saab uue juhi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Enne Tapale kultuurijuhiks tulekut tegutses Edmar Tuul ka dirigendina. Sellel fotol on ta tütarlastekoori Argentum Vox taustal.
Enne Tapale kultuurijuhiks tulekut tegutses Edmar Tuul ka dirigendina. Sellel fotol on ta tütarlastekoori Argentum Vox taustal. Foto: Silvia Paluoja

Vähem kui kaks aastat Tapa kultuurikeskust juhtinud Edmar Tuul asus 1. jaanuarist tööle Viimsi muusikakooli direktorina ja nüüd otsib Tapa vald kolme kultuurimaja ja kahte muuseumit ühendavale kultuurikeskusele uut juhti. Konkurss on nende ridade ilmumise ajaks lõppenud ja kandidaate hakatakse vaagima järgmisel nädalal.

Nii Edmar Tuul ise kui ka Tapa vallavolikogu opositsiooni esindav Reigo Tamm – samuti kultuuriinimene, töötab Estonias ooperisolistina – kinnitasid, et poliitilisi tagamaid ametist lahkumisel pole, kuigi sügisel muutunud võimuvahekord annaks ehk selliseks spekulatsiooniks aluse. “Mina Edmari lahkumises poliitikat ei näe, ma ei usu, et uue vallavõimu poolt teda selleks mõjutati,” sõnas Tamm.

“Otseselt ei juhtunud midagi,” kinnitas ka Edmar Tuul. “Lahkuminekul on nii eraeluline kui ka töine põhjus. Elan jätkuvalt Tallinnas, pere ja sõbrad on seal ja nemad vajavad ka aega. Töö Tapal oli aga väga mahukas. Lisaks tehti mulle tööpakkumine kodule lähemal, millest võtsin kinni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles