Verston: vabandame härra Andole meelehärmi tekitamise pärast

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Pildi tegemise ajaks olid Ando Uusküla majani viivalt teelt vallid juba koristatud, kuid seda tegi majaomanik ise oma kulu ja kirjadega.
Pildi tegemise ajaks olid Ando Uusküla majani viivalt teelt vallid juba koristatud, kuid seda tegi majaomanik ise oma kulu ja kirjadega. Foto: Ain Liiva

Pärast tänases Virumaa Teatajas artikli "Vana õllemeistri koduteele lükatakse pidevalt vallid ette" ilmumist võttis toimetusega ühendust OÜ Verston ja palus artikli peategelaselt Ando Uuskülalt vabandust tekitatud meelehärmi pärast. See ettevõtte hooldab riigiteid ja Haljala elanik Uusküla oli hädas, sest Verstoni sahad olid lükanud tema majani viiva tee otsale sageli lumevalli ette.

Verston OÜ korrashoiujuht Tarmo Lood selgitas Haljalas tekkinud probleemi järgmiselt: "Nagu transpordiameti ida üksuse juht Anti Palmi juba [ajaleheartiklis] selgitas, on meie esmane prioriteet tagada nõuetele vastav seisunditase riigimaanteedel. Kui erakinnistule viiv sissesõidutee jääb riigimaantee äärde, võib tõesti tekkida olukord, kus suur sahk maanteed koristades lükkab teeotsa ette valli. Püüame anda endast parima, et järelkoristust teostav traktor need teeotsad puhtaks teeks, aga arvestades raskeid ilmaolusid, mida see talv meile on toonud, ei pruugi kõikide teeotsteni traktor alati jõuda. Vabandame, kui härra Ando teeots on jäänud puhtaks lükkamata ja talle seetõttu meelehärmi tekitanud."

Lood juhtis veel tähelepanu, et Haljala vallas on elanikel võimalik esitada valda taotlus, mille alusel vald korraldab tasuta lumetõrje teostamise kogu talve jooksul nende kinnistule viivatelt juurdepääsuteedel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles