Paberitele järele minnes võta piknikukorv kaasa

Merly Raudla
Copy
PPA Rakvere teenindusosakonna ootesaal.
PPA Rakvere teenindusosakonna ootesaal. Foto: Merly Raudla

Pärast seda, kui politsei- ja piirivalveamet Rakvere teenindusosakonnas vastuvõtupäevi viielt kolmele vähendas, on järjest rohkematel klientidel olnud põhjust nuriseda. Toimingute järjekorrad olevat väga pikad. Proovisime ise järele. Reedel kohe pärast avamist järjekorda võtnuna sai dokumente vormistama saabunu asjad aetud tunniga.

Jõudsin Rakvere politsei- ja piirivalveameti teeninduse juurde veerand tundi enne avamist. Parkla oli juba autosid täis ning näha oli, et nii mõneski istusid inimesed sees. Ma ei olnud ainus, kes oli pidanud plaani kohe varakult dokumenditoimingud korda ajada. Ise olin tegelikult just selle kadalipu läbinud ja oma dokumendid hiljuti kätte saanud. Sel päeval oligi kavas olukorda vaadelda. Viimasel ajal oli toimetusele tulnud mitu vihjet, et teeninduses on väga pikad järjekorrad ning ka iseteeninduses aega broneerides olevat esimene vaba aeg alles märtsis.

13. jaanuaril proovisin iseteeninduses aega broneerida. Dokumendi kättesaamiseks oli esimene vaba aeg 19. jaanuaril kell 9.45 ja teine kell 10.15. Pärast neid valikuid olid mõned vabad ajad 21. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles