Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteele jäi lume pärast kinni kuni 60 sõidukit (1)

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Ilmastikuolud üle Eesti on väga keerulised. Politsei soovitab autoga sõite vältida.
Ilmastikuolud üle Eesti on väga keerulised. Politsei soovitab autoga sõite vältida. Foto: Marianne Loorents

Eile öösel tuli häirekeskusele teateid üle Eesti lumme kinni jäänud sõidukitest. Kella 21.20 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Tapa vallas on teel lumme kinni jäänud umbes 60 sõidukit. Autod pääsesid liikuma kella 23 ajal.

Eile öösel tuli häirekeskusele teateid üle Eesti lumme kinni jäänud sõidukitest. Kella 21.20 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Tapa vallas on teel lumme kinni jäänud esialgsetel andmetel seitse-kaheksa sõidukit, kuid kohapeal selgus, et kinni jäänud sõidukeid on umbes 60. Reageeris nii politsei kui ka päästeamet.

Kell 22.30 teatati, et Raplamaal Kernu–Kohila teel on teel lumes kinni 10 sõidukit. Lisaks oli teateid teelt välja sõitnud autodest, kuid õnneks inimesed viga ei olnud saanud. Näiteks Kose vallast tuli kella 21.50 ajal teade, et auto sõitis teelt välja ja inimesed sõidukiga enam lumest välja ei saa, kuid auto kütus on lõppemas.

PPA Ida prefektuuri operatiivjuhi Eerik Purgeli sõnul ei ole praegu mõistlik üldse autoga sõitma minna. "Ärge minge praegu liiklusesse. Nii suured kui ka väikesed teed on lund täis sadanud ja väga raskesti läbitavad. Kõik reageerivad ressursid tegelevad kinni jäänud sõidukite aitamisega nii kiiresti kui võimalik, kuid palume kõigil, kel oli plaanis veel täna õhtul või öösel sõit ette võtta, see ära jätta," ütles operatiivjuht.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles