Maagiline kuupäev 02.02.2022 meelitas paare altari ette

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Garri ja Helen olid abiellumispäeval rahulikud. Mõlemad kinnitasid kui ühest suust, et kui otsus on õige, siis polegi pingeid.
Garri ja Helen olid abiellumispäeval rahulikud. Mõlemad kinnitasid kui ühest suust, et kui otsus on õige, siis polegi pingeid. Foto: Marianne Loorents

Abielu on loodetavasti paljudele palju enamat kui allkiri paberil. Seda näitab ka tõsiasi, et paarid otsivad kalendrist maagilisi numbrikombinatsioone nagu tänane 02.02.2022, kui Rakvere linnavalitsuses annab abielutõotuse viis paari.

Mõnusalt lumisel ja kargel päeval abiellub Rakveres lausa viis paari, nende seas ka Garri ja Helen, kes peale kolmapäeva koos Heinmetsa perenime kandma hakkavad. "Tutvusime Tallinnas Mustamäel ning esimesel kooseluaastal sündis meil ühine laps," kõneles Helen kooselust Garriga.

Mõni aeg hiljem kolis paar Lääne-Virumaale, tagasi Heleni vanematekoju, kus perre sündis ka teine laps. "Abieluettepanek kuigi eriline ei olnud, olime mõlemad selle peale pikalt mõelnud ja ühel hetkel Garri vaatas mulle otsa ja küsis, et teeme ära," ütles rõõmust pakatav Helen. "Mõlemal oli see tunne sees, et tahaks abielluda, ja nii ta läks," lausus Garri Heinmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles