Tartu rahu aastapäeva tulid tähistama ka lasteaialapsed

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Tartu rahu aastapäeva tulid tähistama ka Haljala lasteaia Pesapuu lapsed.
Tartu rahu aastapäeva tulid tähistama ka Haljala lasteaia Pesapuu lapsed. Foto: Kent Kerner

Haljalas asetati Tartu rahu aastapäeva puhul mälestuspärg ja küünlad vabadussõjas langenute mälestusmärgi jalamile. Pärja asetamist tuli õppekäigu eesmärgil vaatama ka Haljala lasteaia Pesapuu Jänkude rühma esindus. Päev enne olid kalmistul mütanud traktorid ja Haljala alevikuvanem Margus Laigu labidaga isegi, et tseremooniat hangedes korraldama ei peaks.

Haljala alevikuvanem ja vallavolikogu liige Margus Laigu rääkis, et puudus küll ise töö tõttu ürituselt, kuid ettevalmistusel pani käe külge. "Üritus sai organiseeritud valla ja aleviku koostööna ja hea uudis on see, et ka lasteaed tahtis tänuüritusest osa võtta," lausus Laigu ning lisas, et üritusele eelnenud päeval pidi lumekuhjaga tegelema. "Valla poolt tuli traktor kalmistut puhastama ja ise aitasin labidaga kaasa, et käigud vabadussamba juurde lahti oleksid," sõnas alevikuvanem.

Mälestushetkest võtsid osa vallajuhid Veiko Veiert ja Ivar Lilleberg, Kaitseliidu esindaja ning õppekäigu eesmärgil Haljala lasteaia Pesapuu Jänkude rühma esindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles