Virumaa Teataja Kolgata teekond tallinlanna postkasti

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
“Mustvalgel” ajal oli postiljoni amet töökohtade hierarhias kõrgel kohal, kuid tänapäeval ei viitsi seda rasket tööd keegi teha.
“Mustvalgel” ajal oli postiljoni amet töökohtade hierarhias kõrgel kohal, kuid tänapäeval ei viitsi seda rasket tööd keegi teha. Foto: Meelis Lokk

Aktsiaseltsi Express Post tellimiskeskuse teenindusjuht on kui EKRE-ga valitsuses olnud Jüri Ratas: vabandame, juhtus eksitus, tegemist on kahetsusväärse eksitusega ja nii edasi. Virumaa Teataja Tallinnas elava tellija postkasti pole viimase viie kuu jooksul leht jõudnud vähemalt kümme korda.

Express Post on alternatiiv Omnivale. See ettevõte toimetab ajalehti tellijateni Tallinnas, Tartus ja veel mitmes Eesti piirkonnas. Lool on ka kurioosne taust. Nimelt on firma omanikeks Eesti meediaettevõtted: asutas selle 1997. aastal toonane AS Eesti Meedia, teine omanik on Ekspress Grupp AS.

Selle firma teenustega ei ole asjad hästi. Virumaa Teataja käsutuses on ühe meie tallinlannast tellija kirjavahetus ettevõtte teenindusjuhi Kristina Rudiga ja see kõlab kui Kreisiraadio. Ikka ja jälle tuleb Rudil vastata, miks polnud ajalehte postkastis. Siin ja edaspidi on tema vastused-vabandused lehetellijale kursiivkirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles