Rahvas hääletas parimaks e-poeks WeekendShoes.ee

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
WeekendShoesi asutaja ja tegevjuht Taavi Laeks.
WeekendShoesi asutaja ja tegevjuht Taavi Laeks. Foto: Marianne Loorents

Teist aastat järjest toimus konkurss "Eesti rahva lemmik e-pood", kus Eesti tarbijad reastasid oma lemmikuist veebipoed. Seekordseks võitjaks osutus WeekendShoes.ee e-pood, mis kogus kõige rohkem hääli.

Eesti rahva lemmiku e-poe konkursil osales 186 e-poodi ning lemmikute valimist korraldas Eesti E-kaubanduse Liit koostöös uudisteportaaliga Delfi selleks loodud erikeskkonnas. Iga inimene sai hääle anda vaid ühe korra ja otsustada, millise parameetri alusel langetab valiku: kas näiteks klienditeeninduse, kiire tarne, soodsate hindade, meeldiva disaini, tagastusprotsessi lihtsuse või millegi muu järgi.

Kui eelmisel aastal külastas erikeskkonda üle 70 000 inimese, siis sel aastal juba ligi 105 000 inimest, kellest 12 000 osales hääletusel. Esikoha pälvinud WeekendShoes.ee kogus ligi 2200 häält, võidutsedes Eesti rahva lemmiku e-poe konkursil juba teist aastat jutti.

"WeekendShoes.ee põhineb kodumaisel kapitalil, kuid tegutseb tublilt üle Baltikumi ja on üks suuremaid jalatsite müüjaid," kommenteeris Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät. "Lisaks on nad väga teadlikud tarbijate ootustest, pakkudes kiiret tarnet, lihtsat tagastust ja kvaliteetset klienditeenindust. Samuti on rakendatud uuenduslik lahendus "Kliki ja proovi", mis võimaldab kliendil kaupa enne ostu sooritamist mugavalt proovida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles