Nädala kaja: peaasi, et armastust jätkuks

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Eva Samolberg-Palmi.
Eva Samolberg-Palmi. Foto: Erakogu

Tänasest lehest leiab lugeja mulluse aasta säravamate tegude reastuse. Oleme Virumaa Teatajas koostöös Lääne-Viru Omavalitsuste Liiduga tunnustanud tegijaid juba üheksateist aastat järjest, tulemas on juubeliaasta ja uute tegijate märkamine juba käib.

Ajakirjanduse roll on olla märkaja. Vahel on see keeruline, sest tähele tuleb panna kõike, ka seda, mille avalikkuse ette kiskumine mõnedele sugugi meelepärane ei ole. Ajakirjanikele on juba harjumuspärane see, et probleemlugude puhul leidub rahulolematuid, kaebajaid, leidub neid, kes näevad probleemi kogu olemuses süüd just ajakirjandusel kui sõnumi edastajal. Eks ole see nii alati olnud, kuid negatiivset kompenseerib mitu korda tagasiside, kui meid, ajakirjanikke, tunnustatakse ja kiidetakse.

Rõõmu teeb seegi, kui saame ise teisi tunnustada ja kiita. Möödunud nädalal reastasime maakonna mõjukamaid, sel korral paneme ritta aasta teod. Tähtsamate tegude pingerida moodustus just rahvahääletuse tulemusel ning inimeste huvi selles kaasa lüüa ei ole vähenenud, ka koroonaajal mitte. Meil lehetoimetuses jääb üle vaid tänada. Aitäh, et on tegijaid, aitäh, et on sündmusi, aitäh, et olete olemas, head Lääne-Virumaa inimesed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles