Suusamaratoni toitlustajad: palju jooksmist, sõbralik ergutamine ja selfi presidendiga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Selfi presidendiga: Sirje Eirand märkas toitlustuspunktis suusarajal olnud president Kersti Kaljulaidi. Aga käed hakkasid värisema ja selfi läks natuke nässu.
Selfi presidendiga: Sirje Eirand märkas toitlustuspunktis suusarajal olnud president Kersti Kaljulaidi. Aga käed hakkasid värisema ja selfi läks natuke nässu. Foto: Marianne Loorents

Üle Pariisi küla puhkekeskuse kõlab Sirje Eirandi vali hääl: "Soe spordijook! Leib, sool, rosinad! Tubli, tubli! Šokolaad on teise laua peal. Pane juurde! Tulge sööma!"

Täna sõideti 23. Tamsalu–Neeruti suusamaraton. Raja tagasipöördepunkt asus Pariisi küla puhkekeskuse juures, kus paiknes ka üks kolmest toitlustuspunktist. Seal asjatas seitse tublit vabatahtlikku, kellest kõige valjemat häält tegi ujumistreener ja Haljala kooli õpetaja Sirje Eirand, kes on tuntud ka taliujujana.

"Ma olen triatlonivõistlustel toitlustajana töötanud," rääkis Sirje Eirand. "See on mõnus tegevus. Pakkusin end ka Neeruti maratoni korraldajale Vahur Leemetsale appi ja siin ma nüüd olen."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles