Keskkonnakolmapäevad algavad taas märtsikuus

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Keskkonnakolmapäeva külalised on Kristo Elias ja Sander Loite.
Keskkonnakolmapäeva külalised on Kristo Elias ja Sander Loite. Foto: Kairit Leibold (err)

Koroonaaja tõttu on keskkonnakolmapäevad on olnud pausil juba kaks hooaega. Märtsis alustatakse uute kohtumistega.

"On tõesti viimane aeg kutsuda kokku keskkonnasõbrad, et taas üheskoos kord kuus kuulata-vaadata mõne vahva reisiselli muljeid, lahata erinevaid päevakohaseid keskkonnaprobleeme, teha mõni matk või põnev väljasõit," ütles Rakvere vallavalitsuse heakorraspetsialist Maia Simkin.

"Kevad ei ole enam kaugel ja sel hooajal jõuamegi ilmselt mitte rohkem kui kaks korda kokku saada, et siis sügisel jätkata juba uue hooga."

Üle pika aja esimesel keskkonnakolmapäeval tulevad külla keskkonnasõprade lemmikud Kristo Elias ja Sander Loite ETV loodussaatest "Osoon". Jututeemaks ongi  saade "Osoon" pöördelisel ajal. "Osooni" saatejuhid räägivad oma tööst ja kogemustest loodus- ja teadusteemade kajastamisel ning kirjeldavad huvitavaid juhtumisi saadete filmimiselt.

Heidetakse pilk looduskeskkonnas toimuvale nii meil kui ka mujal ning osalejate küsimused ja kommentaarid on väga oodatud, et teemat koos arutleda.

Keskkonnakolmapäev toimub 9. märtsil kell 18 Sõmeru keskusehoones ja on huvilistele tasuta. Palutakse jälgida praegu kehtivaid COVID-19 tõkestamise nõudeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles