Virumaa Teataja tegevtoimetaja kuulutati aasta nooreks ajakirjanikuks

Merly Raudla
Copy
Veiki Ojaperv tunnistati Jaan Tõnissoni ajakirjandusauhindade jagamisel aasta nooreks ajakirjanikuks.
Veiki Ojaperv tunnistati Jaan Tõnissoni ajakirjandusauhindade jagamisel aasta nooreks ajakirjanikuks. Foto: Madis Veltman

Tänasel Postimehe arvamusliidrite lõunal "Julge olek" kuulutati välja Jaan Tõnissoni ajakirjandusauhindade laureaadid. Virumaa Teataja tegevtoimetaja Veiki Ojaperv tunnistati aasta nooreks ajakirjanikuks.

"Rääkimata lugusid on sama palju kui inimesi. Ja see veel korrutada omakorda mitme tuhandega. Kuskilt otsast peab ju pihta hakkama," sõnas vastne noore ajakirjaniku preemia laureaat pärast auhinna kättesaamist.

Virumaa Teataja peatoimetajal Eva Samolberg-Palmil jagub kolleegi kohta ohtralt kiidusõnu. "Veiki sattus tegevtoimetajaks väga keerulisel ajal. Sellest hoolimata on ta saanud tublisti hakkama, kasvanud inimese ja ajakirjanikuna," tunnistas Samolberg-Palmi ja lisas, et Ojaperv on parim kolleeg ja hea sõber. Ta hoiab oma positiivse vaibiga üleval kogu toimetuse meeleolu. Lisaks on tal hea nina keeruliste teemade ülesleidmisel ja eriline tahe nendega tegeleda.

Veiki Ojaperv on kolleegide seas kõrgelt hinnatud. Ta pälvis aasta alguses Virumaa Teataja kolleegipreemia. Töökaaslased kiitsid Veiki töökust. "Teab ja oskab kõike, oskab sõbralikult kõiki tagant torkida, on sihikindel ja kõrgelt motiveeritud, aus ja otsekohene, suurepärane tugi töös, tegus ja asjalik, hea vaistuga, väga nutikas, tõeline visa hing," olid vaid mõned väljendid, millega kolleegid Veikit iseloomustasid.

27-aastane Veiki Ojaperv on Virumaa Teataja tegevtoimetajana töötanud veidi üle aasta. 2019. aastal lõpetas Ojaperv Tartu ülikooli ning tuli Virumaa Teatajasse suvereporteriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles