Lähipäevadel jätkub pehme talveilm

Copy
Ilmateenistuse prognoosi järgi valitseb lähipäevil pehme talveilm, kui vähesed miinuskraadid vahelduvad plusskraadidega.
Ilmateenistuse prognoosi järgi valitseb lähipäevil pehme talveilm, kui vähesed miinuskraadid vahelduvad plusskraadidega. Foto: Kristjan Teedema

Ilmateenistuse prognoosi järgi valitseb lähipäevil pehme talveilm, kui vähesed miinuskraadid vahelduvad plusskraadidega. 

Neljapäeva öösel on pilves ilm ning sajab lund, lörtsi, rannikul ka vihma. Pärast südaööd lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Ennelõunal on vähese pilvisusega sajuta ilm, pärastlõunal on pilvisem ja Lõuna-Eestis sajab kohati lörtsi ja lund. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Tuleb kuni 4 kraadi sooja. 

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, õhtul tugevneb rannikul loodetuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund. Puhub loode- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 2-8 kraadi, saarte rannikul näitab termomeeter kohati 0 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles