Rakvere poisid krooniti põneva heitluse järel Eesti karikavõitjateks

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Rakvere U18 võrkpallipoisid võitsid Eesti karikavõistlused. Esireas vasakult Mark-Oliver Ojamets, Marten-Romet Rindberg, Rando Mäe, Rico Kruus, Markus Kask. Seisavad vasakult Siim Paaver, Marten Mikker, Ralf Aros, Sten Umerov ja Andris Vahula ning treener Mati Merirand.
Rakvere U18 võrkpallipoisid võitsid Eesti karikavõistlused. Esireas vasakult Mark-Oliver Ojamets, Marten-Romet Rindberg, Rando Mäe, Rico Kruus, Markus Kask. Seisavad vasakult Siim Paaver, Marten Mikker, Ralf Aros, Sten Umerov ja Andris Vahula ning treener Mati Merirand. Foto: volley.ee

Gripiviiruse kiuste leiti oma mäng siiski üles ja “surnud ringiga” tehti Selverile möödunudaastane samalaadne kaotus tagasi. Igatahes sai Võrkpallitreener Mati Merirand poistelt ilusa sünnipäevakingi.

Tartus toimunud kuni 18-aastaste poeglaste Swedbanki karikavõistluste I finaalturniir võrkpallis pakkus põneva lõpplahenduse, kui Rakvere Spordikool, Selver Tallinn Spordikool I ja Neemeco GerardosToys / Kohila Vald kogusid parimatena neljast mängust kolm võitu, üheksa punkti ja näitasid võrdset geimide suhet 10:5, mis tähendas, et medalikolmiku järjestuse määras üldine geimipunktide suhe.

Geimipunktide suhte võrdlus andis eelise Rakvere Spordikoolile, kelle näitaja oli 1,19 (344 võidetud ja 289 kaotatud punkti), ülejäänutel oli see väiksem kui rakverlastel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles