Tapa käsipalluritel kulgevad Balti liiga mängud vahelduva eduga

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Käsipalli mängivad maakonnas ka tütarlapsed. Tapa tüdrukud (oranžis särgis) Eesti meistrivõistluste mängus vastase väravat ründamas.
Käsipalli mängivad maakonnas ka tütarlapsed. Tapa tüdrukud (oranžis särgis) Eesti meistrivõistluste mängus vastase väravat ründamas. Foto: Marie-Johanna Kippar

Käsipallilahingud käivad mitmes liigas. Tapa alistas Balti liigas järjest kaks Leedu klubi ja püsib tabeli keskmikuna. Ka tüdrukud mängivad käsipalli, lisaks Tapale toimuvad tütarlaste käsipallitrennid Sõmeru põhikoolis.

Jaanuari viimasel nädalavahetusel käisid Balti liiga raames Tapal külas kaks Leedu meeskonda: laupäeval Kaunase Granitas-Karys ja pühapäeval Alytuse Varsa-Stronglasas, kusjuures mõlemad olid sunnitud lahkuma kaotusega. Mängud olid eeldatult tasavägised.

Esimese võitis Tapa ühe- ja teise kolmeväravalise eduga. Kaunase vastu võidetud mängu kohta ütles klubi kodulehe vahendusel meeskonna ründaja Rail Ageni: “Mängu võti oli realiseerimine ja usk iseendasse, ning muidugi on kodupubliku toetus väga oluline. Kaitse oli kindlasti see, mis ei toiminud täna nii, nagu oleks võinud.” Eduka nädalavahetuse lõpuks tegi hea mängu ka esiliigas mängiv Tapa meeskond, kes peale Balti liiga kohtumist alanud mängus võitis Viljandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles