CADrina 2022 saabub tulevikuvalguse rütmides

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Joonestamisvõistlus CADrina tuleb taas aprillis.
Joonestamisvõistlus CADrina tuleb taas aprillis. Foto: Ain Liiva

Juba 14. aprillil kogunevad arvutijoonestamise ja nutihuvilised taas Kadrina keskkooli, et osaleda tänavusel IT- ja nutifestivalil CADrina. Temaatiliselt on seekordne  üritus pühendatud sügisel ees ootavale Kadrina keskkooli 120. sünnipäevale ja kooli motole "Haridus on valgus teel tulevikku".

Festivali keskmes on endiselt arvutijoonestamisvõistlus, kus seekord asutakse joonestama mööblit tulevikukoolile. Võistlusülesanne ise selgub täpsemalt alles siis, kui tänased väiksemad kooliõpilased on oma ootused tuleviku koolimööblile paberile visandanud. Uue täiendusena saab võistlusel kasutada AutoCadi ja Solidworksi kõrval kolmandat joonestusprogrammi Inventor.

Võistluse eelvoor toimub 12. aprillil veebis ning 14. aprillil toimuvasse finaali pääsevad kuus paremat eelvoorus osalenud võistkonda. Finaali viimast, neljandat vooru on huvilistel võimalik veebiülekande ja päevajuht Sander Rebase kommentaaride toel kodudest jälgida.

Lisaks joonestusvõistlusele on festivali programmis leidnud kindla koha IT- ja nutiteemalised töötoad, kus sel aastal keskendutakse haridusele, valgusele ja tulevikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles