Oleg Grossi firma ehitab omaniku pojale maja (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
OG Elektra ehitab Rakvere tammikusse maja, mis valmimisel saab firma omaniku Oleg Grossi poja Georg Grossi eluasemeks.
OG Elektra ehitab Rakvere tammikusse maja, mis valmimisel saab firma omaniku Oleg Grossi poja Georg Grossi eluasemeks. Foto: Ain Liiva

Rakvere tammiku Tõusu tänava poolsesse otsa Raul Vaiksoo projekti põhjal kerkivast majast saab valmimisel Georg Grossi üürikodu.

Just nimelt üürikodu – kinnistu kuulub suurettevõtjast eraisikule Oleg Grossile, kes on sinna hoonestusõiguse seadnud AS-ile OG Elektra ehk iseenda ettevõttele. Maja ehituse tellis OG Elektra ja see hakkab kuuluma firmale, kes saab seda soovi korral üürida kellele tahes, kuid üürnik on tegelikult teada. "Ma ei hakka keerutama – selleks saab minu poeg Georg oma perega," lausus vanem Grossidest.

Miks elumaja ehitamisel sellist skeemi kasutatakse, Oleg Gross ei selgitanud, aga väikese vihje andis: "OG Elektra tegeleb ka investeerimisega kinnisvarasse. Ettevõttel on mitu korterit Rakveres ja Tallinnas, mida üüritakse välja firmale vajalikele spetsialistidele, kui neil endal sobilikku eluaset töökoha lähistel pole. Kui Georg sinna elama kolib, hakkab ka tema üüri maksma, ja arvestades hoone ehituskulusid, ei tule see väike."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles