Haljala vallas kukub vallavõim, vallavanem ja volikogu esimees astuvad tagasi

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Haljala vallavolikogu esimees Veiko Veiert (vasakul) asutub koos vallavanem Ivar Lillebergiga (paremal) tagasi.
Haljala vallavolikogu esimees Veiko Veiert (vasakul) asutub koos vallavanem Ivar Lillebergiga (paremal) tagasi. Foto: Ain Liiva

Haljala valla koalitsioon on lagunemas, kuna valimisliit Vaba Vallakodanik otsustas sellest lahkuda. Nüüdseks on alla kirjutatud uuele koalitsioonilepingule ja plaanis on umbusaldada nii praegust vallavanemat Ivar Lillebergi kui ka vallavolikogu esimeest Veiko Veiertit. Ivar Lilleberg otsustas täna aga ise tagasi astuda. Tõenäoliselt saab uueks vallavanemaks valimisliitu Plaan A kuuluv Anti Puusepp.

Täna teatasid Haljala vallavanem Ivar Lilleberg ja vallavolikogu esimees Veiko Veiert tagasiastumisest. Tagasiastumise põhjuseks on poliitiline kriis, millest tingituna on moodustamisel uus koalitsioon.

Viimaseid päevi ametis olev Haljala vallavanem Ivar Lilleberg sõnas, et talle teadaolevalt on uus koalitsioon sündinud. "Sellest lähtuvalt ka vallavanema kohalt tagasi astun, et uus koalitsioon saaks tööd alustada. Minu sooviks ei ole kuidagi takistada uue koalitsiooni tegevust, soovin neile vaid kordaminekuid ja edu otsuste tegemisel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles