Heili Pihlakust saab Tapa valla kultuurikeskuse juht

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Heili Pihlak juhtis pikalt Tapa kultuurikoda, kuid lahkus paar aastat tagasi omal soovil ametist. Nüüd kandideeris ta valla kultuurikeskuse juhiks ja osutus valituks.
Heili Pihlak juhtis pikalt Tapa kultuurikoda, kuid lahkus paar aastat tagasi omal soovil ametist. Nüüd kandideeris ta valla kultuurikeskuse juhiks ja osutus valituks. Foto: Ain Liiva

“Otsus oli ette teada, sest see on poliitiline,” väidab end kultuurikeskuse juhi valimiselt taandanud Dmitri Okatov, Tapa valla opositsiooniline keskerakondlane. “Väikeses kohas on kõik tublid inimesed natukene poliitikaga seotud. Osutunuks valituks teine kandidaat, sisisenuks teine leer,” vastab vallavolikogu esimees Alari Kirt.

Tapa vallavalitsuse juurde moodustatud komisjon valis mitme kandidaadi seast kultuurikeskuse juhiks Heili Pihlaku, kes hakkab juhtima kolme kultuurimaja ja kahte muuseumit ühendavat asutust.

Hiljutine vallaametnike struktuuri muutus – kultuurispetsialisti ametikohta pole enam ette nähtud – tähendab, et Pihlaku tööpõld on lai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles