Tulevikulootuste kiireim tuli Simuna talvesprindile Saaremaalt

Merly Raudla
Copy
Reimalite peres olid kohad jagatud nii, et poeg Romet oli roolis, ema Inga luges kaarti ning isa Avo elas raja ääres kaasa ja andis head nõu.
Reimalite peres olid kohad jagatud nii, et poeg Romet oli roolis, ema Inga luges kaarti ning isa Avo elas raja ääres kaasa ja andis head nõu. Foto: Merly Raudla

Täna Simuna lumerajal peetud talvesprindil pälvis tuleviku klassis ehk 8–12-aastaste seas esikoha Saaremaalt pärit Romet Reimal. Tõsine rallihuviline võttis tee lumisele Virumaale ette põhjusel, et Saaremaal lund ei ole.

Romet Reimal osales ka 12–18-aastaste arvestuses ning pälvis seal Karl-Mattias Viru ja Rauno Juhkami järel kolmanda koha. 12-aastane Romet võistleb Eesti noorteralli meistrivõistlustel juba kolmandat hooaega.

Rometi isa Avo tunnistas, et võidusõidupisik on neil peres olnud juba mitu põlvkonda. Kuna aga saarel pole ilmataat lumega üldse helde olnud, seal olevat nimelt must maa, käivad nad perega mandril võistlemas ja rahvaralliks valmistuma. Virumaal olevat hoopis teine kliima. "Selline tösine talv," kiitis Avo Reimal ja selgitas, et talvisemaks pidi olukord muutuma Lihula kandist alates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles