Spordivõistlus kujunes perepäevaks

Merly Raudla
Copy
Perekond Vaga oli Simunasse võistlustele tulnud täies koosseisus. Isa Martin võistles, ema Aivi, tütar Eliise ja poeg Ruuben elasid kaasa. Koer Loori ajas koeraasju ning tutvus uute lõhnadega.
Perekond Vaga oli Simunasse võistlustele tulnud täies koosseisus. Isa Martin võistles, ema Aivi, tütar Eliise ja poeg Ruuben elasid kaasa. Koer Loori ajas koeraasju ning tutvus uute lõhnadega. Foto: Merly Raudla

Täna Väike-Maarja vallas Simuna lumerajal peetud talvesprindile oli perekond Vaga tulnud kui piknikule. Superilus talveilm oli meelitanud pealinnast terve perekonna pereisa Martinile kaasa elama. Et motospordipäev mööduks mugavalt, olid hange otsa torgatud ka matkatoolid.

Simuna talvesprint erines tavapärastest talvistest lumerajavõistlustest selle poolest, et rajal oli suurem sagimine kui raja ääres. Siiski hakkas parklas silma üks seltskond, kes oli ilusaks talviseks spordipäevaks kõik vajaliku kodust kaasa toonud. Lumevalli otsas olid mugavad matkatoolid. Kaasas oli ka pere lemmik, eesti hagijas Loori.

Nelikveoliste klassis teise koha võitnud Martin Vaga kõneles, et kui ilm on ilus ja võistluspaigas ei tule ühest kohast teise sõita, käibki kogu pere kaasas. Dokumentide järgi jahikoer pikutaks küll parema meelega kodus oma pesas, aga kui ta näeb, et inimesed hakkavad minema sättima, tuleb hea meelega kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles