Lähipäevadel võib tulla viis kraadi sooja

Copy
Lähipäevadel võib kuni viis kraadi sooja tulla.
Lähipäevadel võib kuni viis kraadi sooja tulla. Foto: Henn Uuetoa

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevadel pehme talveilm, õhusoe võib kerkida isegi kuni viie kraadini. 

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Rannikualadel sajab vihma ja lörtsi. Lõuna-Eestis on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5–12, rannikul puhanguti 14, saartel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni +3 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Vihma- ja lörtsihooge on peamiselt Lääne- ja Loode-Eestis, õhtu poole ka Ida-Eestis. Puhub edela- ja lõunatuul 5–10, puhanguti 13, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, kohati ka lörtsi, hommikul jõuab saartele tihedam sadu. Puhub edela- ja lõunatuul 5–12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi. Ennelõunal on üksikute selgimistega, pärastlõunal enamasti pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu levib üle maa itta. Õhtul saab Lääne-Eestis tihedam sadu läbi ja selle järel on veel kohati vihma- ja lörtsihooge. Puhub lõuna- ja kagutuul 6–11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti kuni 20 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse. Sooja on 1–4 kraadi. 

Neljapäeva öösel on pilves üksikute selgimistega ilm. Kohati sajab veidi vihma ja lörtsi. Hommikul jõuab saartele tihedam sajuala lume, lörtsi ja vihmana ning laieneb kiiresti mandrile, kohati tuiskab. Puhub edela- ja lõunatuul 6–11, puhanguti 14, saartel ja rannikul 7–12, puhanguti kuni 17 m/s, hommikul pöördub tuul järk-järgult kagusse. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu laieneb üle maa kirde suunas, kohati tuiskab. Sadu läheb lääne poolt alates järk-järgult üle vihmaks. Puhub kagutuul 5–11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 7–12, puhanguti kuni 18 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse ja lõunasse. Sooja on 1–5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles