Eesti Laulu suurim üllataja Elisabeth Tiffany: "Tuleb unistada suurelt ja uskuda ka imedesse"

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Eesti Laulu suurimaid üllatajaid ansambel Minimal Wind ei tihanud head tulemust loota ühestki voorust. Ometi saavutati finaalis teine koht.
Eesti Laulu suurimaid üllatajaid ansambel Minimal Wind ei tihanud head tulemust loota ühestki voorust. Ometi saavutati finaalis teine koht. Foto: Sander Ilvest

Laupäeval peetud Eesti Laulu finaalis võidutses Stefan, kelle pala "Hope" esindab Eestit tänavusel Eurovisioni lauluvõistlusel. Seda, et teise koha võtavad Rakvere tüdruk Elisabeth Tiffany ja tema bänd Minimal Wind, ei osanud aga keegi ennustada.

Mitme ennustuse kohaselt pidanuks vähe tuntud muusikutest koosneva bändi pala jääma finaalis viimasele kohale või langema välja juba enne seda.​ "Teine koht tuli meile ka väga suure üllatusena. Olin suisa emotsionaalselt aktsepteerinud seda, et ei saa veerandfinaalistki edasi," kõneles Elisabeth Tiffany.

Eesti Laulu võitja Stefan oli seevastu favoriit kogu võistluse vältel. Ka Minimal Windi liikmed olid tema poolt, tunnistas Elisabeth Tiffany, kel oli noore viljandlase saavutuse üle siiralt hea meel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles