Politseinikud pidasid Kiviõlis kinni tapmises kahtlustatava

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Politseinik. Pilt on illustratiivne.
Politseinik. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeval, 14. veebruaril kell 17.05 sai politsei teate, et Kiviõlis oli tüli käigus tapetud 59-aastane mees. Sündmuskohalt lahkunud 23-aastase kahtlustatava tabasid politseinikud 20 minuti jooksul Kiviõli linnas.

Esialgsetel andmetel tarvitasid mehed Aasa tänava korteris koos alkoholi ning nende vahel tekkis tüli. Kahtlustuse kohaselt vigastas 23-aastane mees terariistaga korduvalt 59-aastast meest, kes suri. Kahtlustatav lahkus seejärel korterist.

Jõhvi politseijaoskonna juht Andreas Kliimant selgitas, et sündmuskohale saabunud politseinikud asusid kohe välja selgitama kahtlustatavat, tema tundemärke ja võimalikku liikumissuunda. "Peatselt helistas häirekeskusesse tähelepanelik inimene, kes andis teada, et nägi linnas sokkide väel liikumas noort meest, kes oli verine. Täpselt teadmata, mis oli juhtunud, andis inimene sellest häirekeskusele teada. Politseinikud asusid meest samast piirkonnast otsima ning kella 17.25 paiku peeti kahtlustatav kinni," rääkis Kliimant ja tänas tähelepanelikku kodanikku, kelle kõne abil oli õnnestunud tapmises kahtlustatava võimalik asukoht kiiremini tuvastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles