Andres Sõber naaseb Kadrina meeskonna eesotsas Kastani Arenale

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Andres Sõbra jaoks on mäng aga omamoodi tagasitulek kunagisele koduplatsile ja ta ootab seda põnevusega.
Andres Sõbra jaoks on mäng aga omamoodi tagasitulek kunagisele koduplatsile ja ta ootab seda põnevusega. Foto: Mihkel Maripuu

Korvpallitreener Andres Sõber tuleb pika vaheaja järel Eesti korvpalli meistrivõistluste raames tagasi Rakvere spordihalli, mida rahva seas teatakse kui Kastani Arenat.

Põhjuse külastada reedel Rakvere spordipühamut annab nii palluritele kui ka publikule Eesti esiliiga kohtumine, milles Sõbra juhendatav meeskond TERE Kadrina Karud võtab vastu mitme endise tippmängijaga tugevdatud Taaralinna tiimi Tartu Kalev / Estiko.

Karude mänedžer Raivo Tribuntsov lausus, et neil on plaanis korraldada sellest korvpallimatšist tõeline sündmus. “Vaatame, kuidas väikeses spordisaalis mängima harjunud Karud suurel areenil vastu peavad. Andrese [Sõbra] jaoks on see aga omamoodi tagasitulek kunagisele koduplatsile, mida ta ootab põnevusega,” rääkis Tribuntsov. “Ühtlasi tahame näidata kohalikule publikule esiliiga taset. Loodame, et see pakub tugevaid meeskondi jälgima harjunud inimestele samamoodi naudingut.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles