Rakvere Orienteerumisklubi pälvis Eesti parimate jõuproovilt medalikohti

Merly Raudla
Copy
Liis-Marii Kaso (keskel vasakul) ja Epp Paalberg (keskel paremal) kaitsesid naiste põhi­klassis sprinditeatesõidus meistritiitlit.
Liis-Marii Kaso (keskel vasakul) ja Epp Paalberg (keskel paremal) kaitsesid naiste põhi­klassis sprinditeatesõidus meistritiitlit. Foto: Rakvere Orienteerumisklubi

Laupäeval Padisel peetud Eesti suusaorienteerumise meistrivõistlustel hoidsid Rakvere Orienteerumisklubi sportlased maakonna lippu kõrgel.

Eesti parimate mõõduvõtul võisteldi kahel alal: hommikupoolikul sõidetud sprindile järgnes paar tundi hiljem sprinditeade, kus kaheliikmelised võistkonnad läbisid vaheldumisi sõites kuus lühikest sprindirada.

Naiste põhiklassis konkureerisid esikohale meie naiskond Liis-Marii Kaso ja Epp Paalberg ning OK Peko tiim Mari Linnus ja Doris Kudre. Rakvere duol õnnestus kaitsta mullu detsembris võidetud tiitlit, kuid seekord oli võistlus tunduvalt tasavägisem: kui detsembris edestasid Epp Paalberg ja Kaisa Rooba Peko naiskonda enam kui pooleteise minutiga, siis sel korral jäi eduks vaid 28 sekundit. Rakvere ja Peko ajad olid vastavalt 42.29 ja 42.57.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles