Maadlejad ületasid Eesti meistrivõistlustel treenerite ootuseid

Merly Raudla
Copy
Kalle Laisarv (hallis) ei andnud vastastele punktigi ja pälvis meistritiitli nii Kreeka-Rooma kui ka vabamaadluses.
Kalle Laisarv (hallis) ei andnud vastastele punktigi ja pälvis meistritiitli nii Kreeka-Rooma kui ka vabamaadluses. Foto: Jaanek Lips

Laupäeval võistlesid parimad juuniorid Haapsalus Eesti meistrivõistlustel maadluses. Nii Väike-Maarja, Tapa kui ka Kadrina treener tunnistasid, et medaleid toodi loodetust isegi rohkem.

Väike-Maarja matimeeste ja maadluspiigade eestvedaja Lembit Kalter kõneles, et arvestas Haapsallu sõites kahe-kolme medaliga. Tema õpilased pälvisid aga lausa kuus medalit. “Ootused ületati. Jäin väga rahule,” ütles Kalter ja lisas, et lapsed olid kõik väga tublid.

Treeneri sõnul said maadlejad jõuprooviks ilusti valmistuda ja koroona ei ole nende tegemisi eriti mõjutanud. Vanemate laste rühmas on Väike-Maarjas innukad harjutajad, kes treeningut naljalt vahele ei jäta. Kalter lausus, et trenni võiks teha rohkemgi, aga põhituumik on väljastpoolt Väike-Maarjat ja lihtsalt ei jõua. Kuidagi on sattunud nii, et paljud head maadlejad on pärit Simunast. “Niimoodi on välja kujunenud, et nad on sealt tulnud ja jäänud. Kui käiakse, siis tehakse tõsiselt,” kiitis Kalter. Maadlusnoored treenivad Väike-Maarjas neli korda nädalas. Kolmel korral tegeldakse maadluse ning ühel sangpommitrenniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles