Haljala valda hakkab juhtima ettevõtja Anti Puusepp

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Uus vallavanem Anti Puusepp on Palmse Mehaanikakoda OÜ looja. Tegevjuhi ametikohalt astus ta kevadel tagasi, et pühendada rohkem aega perele ja kohalikule poliitikale.
Uus vallavanem Anti Puusepp on Palmse Mehaanikakoda OÜ looja. Tegevjuhi ametikohalt astus ta kevadel tagasi, et pühendada rohkem aega perele ja kohalikule poliitikale. Foto: Ain Liiva

Haljala vallas toimub täna volikogu erakorraline istung, kus valitakse uus vallavanem, volikogu esimees, aseesimees ning komisjonide liikmed. Endine vallavanem Ivar Lilleberg ja volikogu esimees Veiko Veiert astusid möödunud nädalal ametikohtadelt omal soovil tagasi. Vallavanemaks valiti oodatult valimisliidu Plaan A esinumber Anti Puusepp. Uueks vallavolikogu esimeheks valiti endine Vihula vallavanem Annes Naan (Vaba Vallakodanik) ja aseesimeheks Leo Bergström (EKRE).

Vallavanemaks valitud ettevõtja Anti Puusepp sõnas, et on Haljala vallas ettevõtja olnud nii kaua, kui mäletab, kuid on nõus end täielikult pühendama vallavanema rollile.

Möödunud nädalal Virumaa Teatajale antud intervjuus rõhutas Puusepp Haljala kooli ehitamise tähtsust. "Täna ei julge öelda, et see [kool] 1. septembriks valmis saab, kuna töö on veninud ja võib veelgi venida. Mulle oli suureks üllatuseks, et sisustust puudutavad hankedokumendid valla poolt alles nüüd on üle antud, mitte juba mitu kuud tagasi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles