Rakvere kesklinnas 51 tundi elektrita. Jälle!

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kaevame siin: Elektrilevi on Posti 3 hoovis ära märkinud koha, kus nende arvates kaabel katki on, kuid maja elanikud ilmselt ei luba oma hoovi järjekordselt üles sonkida. Taamal paistavad Posti 4 ja 4a.
Kaevame siin: Elektrilevi on Posti 3 hoovis ära märkinud koha, kus nende arvates kaabel katki on, kuid maja elanikud ilmselt ei luba oma hoovi järjekordselt üles sonkida. Taamal paistavad Posti 4 ja 4a. Foto: Ain Liiva

Rakvere Posti tänava elanik Ivo on õigustatult irooniline. “See on nagu film “Lõputu küünlapäev”. Jälle sööme küünlavalgel õhtust ja käime Aqvas pesemas. Aga kui ülekandetasusid vaadata, siis neil on ilmselt kullast kaablid, mis kogu aeg katki lähevad,” rääkis ta.

Posti 4 ja 4a elektrimuredest kirjutas Virumaa Teataja ka pool aastat tagasi. Siis oli põhjuseks neid kahte maja toitnud ajutine kaabel, mis ei olnudki nii väga ajutine, sest põhikaablit remontis Elektrilevi hea mitu kuud. Ja kehvasti remontis, nagu selgub: Posti 4 oli eelmise nädala lõpus taas 51 tundi elektrita. Hädast aitas jälle välja ajutine kaabel, mis sellisel kujul on väidetavalt lausa ebaseaduslik.

Posti tänava maju 4 ja 4a varustab elektriga maaalune kaabel. Osaliselt kulgeb see üle tänava asuva Posti 3 krundil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles