Kroonimärk annab märku pühendumise märkamisest

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Kroonimärgi pälvinud Reet Tomband, Ilmar Uldrich ja Ellen Aros on teinud aastakümneid tööd pühendumuse ja rõõmuga.
Rakvere Kroonimärgi pälvinud Reet Tomband, Ilmar Uldrich ja Ellen Aros on teinud aastakümneid tööd pühendumuse ja rõõmuga. Foto: Ain Liiva

Rakvere Kroonimärgi pidulikul üleandmisel linnavalitsuse valges saalis kõlasid tunnustatute auks nii tänu- ja kiidusõnad kui ka kaunid klassikalised eesti soololaulud.

Rakvere Kroonimärgi – linna suurima tunnustuse – said rinda staažikas Rakvere spordikooli võrkpallitreener Ellen Aros, kauaaegne Lääne-Virumaa keskraamatukogu lasteosakonna juhataja Reet Tomband ja aumärgi mullune laureaat ettevõtja Ilmar Uldrich. Pikaajaline ettevõtja, AS-i Later GR juht Raivo Saremat, kes on olnud toeks Rakverega seotud värvimisprojektides, ei saanud kohal viibida ning saab tunnustuse kätte edaspidi.

Rakvere linnapea Triin Varek kõneles, et kõigi inimeste ühine panus aitab edendada elu Rakvere linnas ning Rakvere Kroonimärk antakse isikutele, kelle tegevus, pikaaegne panus, töö tulemused, samuti positiivne ellusuhtumine ja elurõõm on teistele linlastele suureks eeskujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles