Tippkokad külastasid Viru-Nigula valla õppeasutuste kööke

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Spetsialistid Jonel Põld ja Hanno Kuul jagasid soovitusi Viru-Nigula valla õppeasutuste kokkadele.
Spetsialistid Jonel Põld ja Hanno Kuul jagasid soovitusi Viru-Nigula valla õppeasutuste kokkadele. Foto: Viru-Nigula vald

Esmaspäeval külastasid Viru-Nigula valla haridusasutusi tippkokad Jonel Põld ja Hanno Kuul. Eesmärgiks oli üle vaadata haridusasutuste köögid, menüüd ning jagada koolikokkadele huvitavaid ideid.

Jonel Põld on turismitalu ja kodukohviku pidaja ning toorainespetsialist tervislikule toitumisele keskenduvas toitlustusfirmas smartfood.ee. Hanno Tuul on koos Enn Tobrelutsu ja Andres Tuulega restorani Härg ja Pull looja, personaalselt tegeleb veel privaatrestorani ning peoteenindusega.

Mehed kutsus ringkäigule Viru-Nigula valla majanduskeskuse toitlustusjuht Krista Männi. "Idee tekkis soovist leida professionaalid, kellelt saada uut inspiratsiooni ja kellega viia läbi uusi põnevaid koolitusi kooli- ja lasteaiakokkadele," ütles Männi, kelle juhtimised tutvusid mehed valla nelja õppeasutuse köögipoolega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles