Möödunud nädalal helistati meie maakonnast hädaabinumbril 3672 korral

Merly Raudla
Copy
Möödunud nädalal registreeris häirekeskus Lääne-Virumaal 345 sündmust, mille puhul pidid reageerima kas päästjad, kiirabitöötajad või politseinikud. Foto on illustratiivne.
Möödunud nädalal registreeris häirekeskus Lääne-Virumaal 345 sündmust, mille puhul pidid reageerima kas päästjad, kiirabitöötajad või politseinikud. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalal (21.–26.02) registreeris häirekeskus Lääne-Virumaal 345 sündmust, mille puhul pidid reageerima kas päästjad, kiirabimeedikud või politseinikud.

Selline väljakutsete arv on sisuliselt sama kui nädal varem. Kiirabisündmusi oli 224, politseil oli 92 ja päästeteenistusel 14 sündmust. 15 sündmust olid sellised, mille puhul pidid reageerima eri ametkondade operatiivtöötajad.

Kõige rohkem vajati möödunud nädalal Lääne-Virumaal kiirabimeedikute abi hingamishäirete, nõrkustunde või vererõhuprobleemide tõttu. Politseile mõeldud teadete seas domineerisid teated joobes juhtidest, joobes isikutest ja lähisuhtevägivallast. Päästjatele adresseeritud teadetest oli suurem hulk seotud ohu likvideerimisega, liiklusõnnetustega või abi osutamisega kas kiirabile või politseile. Päästjate töökoormust tõstis möödunud reedel maakonda tabanud torm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles