Virumaa Teataja vahendab kriisikeskuse infot

Virumaa Teataja
Copy
Rakvere spordikeskuses on avatud Punase Risti kogumispunkt, mis võtab vastu esmatarbevahendeid sõja jalgu jäänud tsiviilelanike abistamiseks.
Rakvere spordikeskuses on avatud Punase Risti kogumispunkt, mis võtab vastu esmatarbevahendeid sõja jalgu jäänud tsiviilelanike abistamiseks. Foto: Mart Rauba

Eesti on ette valmistanud neli suuremat jaotuskeskust sõjapõgenike vastuvõtuks – Virumaal on abivajajad oodatud Rakvere spordikeskusse. Virumaa Teataja teeb igakülgset koostööd Virumaa kriisikeskusega, tuues inimesteni vajalikku infot abistamisvõimaluste ja muu päevakajalise kohta. 

Vastavalt info laekumisele kõikvõimalike korralduste muutumise ja muu sellise kohta avaldame teavet nii oma digilehes www.virumaateataja.ee kui ka paberlehes. Kõik kriisi puudutavad lood on lugejale vabalt kättesaadavad.

Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi sõnul on väga oluline, et praeguses olukorras mõtleksid kõik inimesed, ettevõtted ja organisatsioonid, mil moel saavad nemad aidata kaasa sellele, et keeruline olukord, millesse oleme sattunud terves maailmas, mööduks võimalikult leebelt kõikidele pooltele. "Üks osa sellest on kindlasti tõese ja arusaadava info vahendamine, mida meediaväljaandena pakume," lausus Samolberg-Palmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles