Karell Kiirabi lõpetas sõda õigustava Jelena Fjodorovaga töösuhte (2)

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Karell Kiirabi lõpetas Jelena Fjodorovaga töösuhte.
Karell Kiirabi lõpetas Jelena Fjodorovaga töösuhte. Foto: Meelis Meilbaum

"Me oleme teinud väga raske otsuse," sõnas AS-i Karell Kiirabi juhatuse lige Õnne Bartoševitš ja lisas, et Jelena Fjodorovaga lõpetati töösuhe. Teda on sellest ka teavitatud.

"Karell Kiirabi meedikutena pole meil lubatud õigustada ja toetada sõjalisi kuritegusid," öeldakse pöördumises. "Karell Kiirabi patsient peaks tundma end turvaliselt ega pelgama kutsuda kiirabi. Karell Kiirabi juhtkond on tuletanud korduvalt meelde, et arvamus ettevõtte kohta kujuneb iga töötaja käitumise põhjal mitte ainult tööl, vaid ka väljaspool tööaega, sealhulgas sotsiaalvõrgustikes. Sõnavabaduse ja ebakõla õhutamise vahel pole midagi ühist. Hea sõnaga võid päästa, mõtlematuga aga hävitada. Tegime täna väga raske otsuse, et säilitada veel olemasolev Karell Kiirabi maine ja hoidmaks meelerahu. Sest on juhtunud parandamatu – potentsiaalsete patsientide ja meie usalduse kaotus ning ettevõtte maine kahjustamine."

Karell Kiirabi vestles oma töötaja Jelena Fjodorovaga esmaspäeval. Et emotsioonid olid nii-öelda laes, lükati vestlus kolmapäeva hommikule. "Ei ole valmis koostööks, on vastuseis kõigele," iseloomustas Bartoševitš vestluses Fjodorova käitumist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles